Virksomhedsetableringer i ind- og udland

Når man vælger at etablere sin egen virksomhed, er der mange forhold, der skal tages i betragtning – herunder mange juridiske forhold. Man skal bl.a. afgøre, om virksomheden skal drives i selskabsform eller i personligt regi. Nogle af de forhold, der kan have betydning for dette valg, er kapitalbehovet samt risikoen ved driften af virksomheden.

Hos Lexsos Advokater bistår vi i forhold til alle juridiske aspekter i forbindelse med etablering af virksomhed. Rådgivningen omfatter bl.a. valg af den mest hensigtsmæssige selskabsform og koncernopbygning. Desuden bistår vi med udfærdigelsen af alle nødvendige selskabsdokumenter herunder, vedtægter, ejeraftaler og interessentskabskontrakter.

Hos Lexsos Advokater bistår vi også danske virksomheder med at etablere sig i udlandet. Som eksklusivt medlem af den europæiske sammenslutning af advokatfirmaer; European Law Firm (ELF), kan vi hurtigt skabe kontakt til lokale advokater i hele Europa. Disse kan rådgive om de lokale selskabsregler samt andre juridiske udfordringer i det pågældende land.

Du kan læse mere om European Law Firm her: http://www.european-law-firm.com

Du kan kontakte vores advokater her, for at høre mere.