Motorsport

Da vi i forvejen er involveret i motorsport på både sponsorsiden og som aktiv udøver, har vi en særskilt afdeling for juridiske forhold inden for motorsport.

Afdelingen varetages af advokat Niels Borum, som er partner i Lexsos Advokater. Niels er selv dedikeret motorsportsudøver, og har igennem en årrække deltaget i langdistanceløb i ind- og udland, herunder Danish Endurance Championship, 12 timers løbet i Ungarn (12H Hungary), 24H Dubai, VLN serien på Nürburgring (4 og 6 timers løb) og i det største langdistanceløb i verden; 24H Nürburgring.

Yderligere sponsorerer vi flere teams, herunder indenfor rally og langdistance.

Afdelingen yder juridisk og kommerciel rådgivning til motorsporten – udøvere, forbund, klubber, sponsorer, leverandører m.v. Rammerne omkring motorsporten i Danmark bliver stadigt mere kommercialiserede og komplekse, og der er stadigt større beløb på spil, når der indgås kontrakter og aftaler, og dette uanset om vi taler Automobilsport, Motocross, Road Racing eller Speedway.

Vi tilbyder således aktørerne en målrettet rådgivning, som dækker alle de juridiske aspekter indenfor motorsporten.

I højre spalte kan du læse mere om de områder indenfor motorsporten vi bl.a. rådgiver om. Der kan du også få nærmere oplysning om sponsorkontrakter, promotoraftaler, køreraftaler, appelsager i DASU, DMU, DIF og FIA regi, opbygning af team, samarbejdspartnere og meget andet.

Via vores medejerskab til European Law Firm, en sammenslutning af advokatfirmaer i Europa, er vi også i stand til at hjælpe dig med aftaler m.v., som involverer udenlandske aktører. Du kan læse mere om European Law Firm her.

Endelig gør vi opmærksom på, at vi er et full-service advokatfirma, og skulle du have lyst til at læse om alt det andet vi kan hjælpe dig med, kan du se vores øvrige arbejdsområder her.

Vores rådgivning ydes i henhold til vores almindelige forretningsbetingelser, som du kan se her.

Har du spørgsmål til os i øvrigt omkring motorsport eller hvad vi ellers kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte Niels Borum på borum@lexsos.dk eller mobil  + 45 40734054.