Advokatfirma i centrum af Odense

Advokatfirma med fokus og koncentration
Lexsos Advokater elsker indviklede problemstillinger. Derfor kan du trygt overlade din virksomheds juridiske udfordringer til os. Hos os bliver dine problemer til løsninger. I mellemtiden kan du koncentrere dig om at gøre, hvad du er bedst til. Det skaber både værdi for dig og os.

Vi er et moderne og innovativt advokatfirma, der yder rådgivning af høj faglig standard til Danmarks bedste kunder.  Vi beskæftiger os primært med rådgivning af erhvervslivet. Vores kunder tæller både børsnoterede virksomheder, mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, iværksættere, offentlige myndigheder, foreninger, fonde og privatpersoner.

Vi investerer løbende i den nyeste viden og teknologi, så vi matcher vores kunders behov.

Som det eneste danske advokatfirma er vi medlem af European Law Firm. Vi har et tæt samarbejde med 25 ledende advokatfirmaer i Europa. Derfor kan du, som vores kunde, trække på international viden fra mere end 700 dygtige, engagerede og specialiserede advokater fra 36 kontorer rundt i Europa.

Lexsos kommer i øvrigt fra Lex (lov) og S.O.S (hjælp) og symboliserer dermed firmaets kerneydelser.

Lexsos Advokater er et interessentskab mellem advokatselskaber og advokater, med CVR-nr. 2583 6987.

Advokatfirma med klienten i centrum – fokus på virkeligheden
Hos os er kunden i centrum. Vi værner om vores kunders meget forskellige behov, og det er en selvfølge for os, at vores kundeforhold er baseret på gensidig fortrolighed og integritet.

Ligeledes lægger vi vægt på at opnå et grundigt kendskab til firmaets kunder og deres brancheområder, for derved at kunne tilbyde de bedste, individuelle løsninger.

Som kunde kan du derfor forvente, at den rådgivning du modtager, ydes på højeste faglige og etiske niveau. Det er helt centralt for os, at vores arbejde opfylder dine forventninger, ligesom vi gerne hører om, hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os, såfremt du skulle have kommentarer eller forslag.