Kompetencer

Lexsos Advokater er et full-service advokatfirma og du behøver derfor kun gå ét sted hen for at få løst dine juridiske udfordringer.

Det er ikke nok at være en dygtig advokat, det tager vi som en selvfølge. Det er også nødvendigt at have indsigt i og forståelse for det samfund der omgiver os for at kunne yde den rigtige rådgivning. Hos os får du derfor mere end bare faglighed, du får også rådgivning i øjenhøjde, tilgængelighed, dynamik og forretningsmæssig og menneskelig forståelse for de juridiske udfordringer din virksomhed eller du står overfor. Det kalder vi værdiskabende rådgivning.

Vores erhvervsafdeling yder juridisk og forretningsmæssig rådgivning til en lang række større, mellemstore og mindre virksomheder i indland og udland. Tillige rådgiver vi offentlige myndigheder, fonde, foreninger, brancheorganisationer m.v. inden for erhvervsretlige områder.

Vores kompetencer spænder bredt, og vi løser opgaverne hurtigt og med en effektiv sagsbehandling – dette skaber de bedste løsninger og sikrer den mest rentable løsning for vores klienter.

Lexsos Advokaterne står ofte overfor komplicerede og spændende opgaver. Hvis opgaverne ikke er rutineopgaver for os, finder vi de bedste og mest kreative løsninger. Vi er løsningsorienteret og elsker nye udfordringer.

I højre spalte kan du læse mere om de gængse kompetenceområder inden for erhvervsretten. Kan du ikke finde det område, du søger, så kontakt os.

Vores privatafdeling yder juridisk rådgivning inden for de områder, der typisk berører privatpersoner.

Hvis du skal købe eller sælge fast ejendom, oprette et testamente eller oprette en ægtepagt, står vores advokater klar til at hjælpe. Blandt andet ved ejendomshandler kan det være en god idé at have en advokat med – et advokatforbehold kan nemlig sikre dig bedre rettigheder. Vi er også eksperter i behandling af skilsmisse- og separationssager og behandling af dødsboer.