Lejeret

Som erhvervsdrivende står man ofte overfor at skulle leje lokaler til sin virksomhed eller selv udleje til andre. I den forbindelse er det vigtigt, at få udarbejdet en lejekontrakt, der tilgodeser både udlejer og lejers behov, og som er i overensstemmelse med de gældende regler på området.

Erhvervslejeloven er en lov, der bygger på en høj grad af aftalefrihed, og derfor kræver det at både lejer og udlejer ”vågne”, når en erhvervslejekontrakt forhandles. Hos Lexsos Advokater yder vi rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af erhvervslejekontrakter, og bistår såvel lejere som udlejere ved kontraktindgåelse. Kontakt os derfor, hvis du har brug for juridisk bistand i forbindelse med indgåelsen af en erhvervslejekontrakt.

Hos Lexsos Advokater yder vi herudover rådgivning om generelle erhvervslejeretlige forhold, herunder bl.a. regler om lejeforhøjelser, genforhandling af lejekontrakt samt lejeretlige aspekter ved overdragelse af virksomhed og fast ejendom. Ligeledes rådgiver vi om lejeretlige forhold vedrørende beboelseslejemål.

Du kan kontakte vores advokater her, for at høre mere.