Insolvens og rekonstruktion

Alle virksomheder kan risikere at komme i økonomiske vanskeligheder. I værste fald bliver virksomheden insolvent, og erklæret konkurs.

Det behøver dog ikke at gå så galt. Hvis din virksomhed er i økonomiske vanskeligheder, er det vigtigt at handle med det samme. Jo hurtigere du reagerer som virksomhedsejer, jo større er sandsynligheden for, at der vil kunne gennemføres en rekonstruktion af virksomheden, så den vil være levedygtig i fremtiden. En rekonstruktion kan sammensættes på mange forskellige måder, f.eks. ved indskud af kapital udefra, ved virksomhedsoverdragelse eller ved indgåelse af en akkordaftale.

Hvis du ikke reagerer tilstrækkeligt hurtigt kan du risikere, at konkurs er den eneste løsning.

Hos Lexsos Advokater rådgiver vi om alle aspekter inden for insolvens og rekonstruktion. Vi kan bl.a. være behjælpelige med at indgå aftale om en hel eller delvis afdragsordning med kreditorerne i virksomheden. Hvis en af vores advokater bliver indsat som kurator i et konkursbo, bistår kurator med at afslutte konkursboet på den bedst mulige måde. Vi rådgiver også kreditorer hos tilsyneladende insolvente debitorer og hjælper med at vurdere insolvensen samt den bedste fremgangsmåde i det konkrete tilfælde.

Du kan kontakte vores advokater her, for at høre mere.